SYSTEMISCHE WORKSHOPS

Naast individuele sessies biedt Systemisch Gezien verschillende workshops aan. Deze workshops zijn laagdrempelig en geven je de mogelijkheid om in interactie met andere deelnemers een thema uit te werken en te verdiepen. Het systemische gedachtegoed zal de leidraad zijn voor alle bijeenkomsten.
We gaan in een aantal bijeenkomsten op een interactieve manier aan de slag met een bepaald onderwerp waarin theorie, praktische handvatten en de integratie van hoofd en hart een plek krijgen. Soms worden er ook opdrachten meegegeven waarmee je thuis verder aan de slag kan. In een korte tijd werk je dan aan een thema wat voor jou belangrijk is en waarin je samen met anderen kan delen en leren.

Thema workshops

De workshops die we aanbieden richten zich op twee thema’s:

  • Balans in Werk en Leven
    Hoe zorg je voor een goede balans in werk- en/ of privé.
    Het kan zijn dat je voelt dat je een grens bereikt en je wilt preventief op zoek naar een gezonde balans in je leven. Of je bent uitgevallen en op zoek naar hoe werk en privé in de toekomst te combineren op een manier die bij je past
  • Mens uit één stuk
    Als mensen zijn we gemaakt voor verbinding. Door allerlei gebeurtenissen in het leven kan het echter lastig zijn om te leven vanuit verbinding en kwetsbaarheid. Dan is het makkelijker om ons onszelf te beschermen en ons niet te laten raken. We gaan aan de slag met hoe je stevig kan staan en echt in contact kunt zijn met je omgeving waardoor werkelijke verbinding mogelijk is en je tot je bestemming komt.

De thema’s zullen worden uitgediept in een aantal bijeenkomsten van 3-4 uur.
De groepsgrootte varieert van 5 -10 personen

Klik hier voor meer informatie over  ‘Balans in werk en leven’
Klik hier voor meer informatie over ‘Mens uit één stuk’

Maatwerk

Op verzoek verzorgen we maatwerk workshops of organiseren we bijeenkomsten voor uw team, organisatie, vereniging of kerk.
Hierbij bespreken we in overleg welke thema’s voor uw doelgroep passend zijn en hoe we dat in gezamenlijkheid vorm geven. Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen? Bel of mail met Systemisch Gezien

BEZOEKADRES

Fokkerstraat 22
2811 ER Reeuwijk

MEER INFORMATIE

info@systemischgezien.nl

Over ons
Contact
Kennismakingsgesprek

CONTACT

© Systemisch Gezien 2023
Systemisch Gezien is onderdeel van Buro Van der Plas

Privacy Policy