OVER SYSTEMISCH GEZIEN

Bij Systemisch Gezien werken we vanuit een integrale visie op het mens-zijn.
De integratie van hoofd en hart is hierin een leidend principe.
Als we die twee scheiden worden we wandelende hoofden wat geen tot weinig ruimte overlaat voor werkelijke verbinding met onszelf en de mensen om ons heen.
Sjenet van der Plas, systemisch coach en adviseur, is oprichter en eigenaar van Systemisch Gezien. Ze werkt samen met collega professionals in het vakgebied zoals psychologen, coaches en adviseurs.

‘Grote woorden strelen het ego, kleine stappen zorgen voor verandering’

Patrick Mundus

Over Sjenet

Sjenet heeft verschillende coachingsopleidingen gevolgd onder andere bij het Instituut voor Systemisch Werk en het Hellinger Instituut. Haar werkwijze als coach kenmerkt zich door het vermogen tot echt luisteren en nabij zijn zonder zaken te willen oplossen. Dit combineert ze met een analytische blik en een empathische houding.

Vanuit haar ervaring als werkende moeder en echtgenote kent Sjenet de uitdaging van van alles tegelijk willen doen.

Als domineesdochter weet ze wat het is om niet echt ergens geworteld te zijn en het gevoel te hebben dat er anders naar je gekeken wordt.

De realisatie dat ze voldoet aan het hoogbegaafdenprofiel heeft heel wat puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen.

De ontdekking van haar hoog sensitiviteit gaf inzicht en ruimte

Vanuit haar ervaring als docent in het onderwijs, manager en adviseur in de zorg en zakelijke dienstverlening heeft Sjenet veel mensen en teams gecoacht en begeleid en weet ze wat er speelt op de werkvloer.
Als systemisch coach is ze beschikbaar voor persoonlijke trajecten, geeft ze workshops en begeleidt ze teams en organisaties.

In haar vrije tijd is Sjenet graag buiten, speelt ze piano, wordt ze blij van mooie Kringloopvondsten, is ze vrijwilliger bij Schuldhulpmaatje en is ze actief in de kerk.

BEZOEKADRES

Fokkerstraat 22
2811 ER Reeuwijk

MEER INFORMATIE

info@systemischgezien.nl

Over ons
Contact
Kennismakingsgesprek

CONTACT

© Systemisch Gezien 2023
Systemisch Gezien is onderdeel van Buro Van der Plas

Privacy Policy